Producten

Ambassador

Ambassador is bovendien roestwerend en waterafstotend, vandaar uiterst geschikt om uw machines en gereedschappen doeltreffend te beschermen.

Dit product is onschadelijk voor uw gezondheid (inslikken kan evenwel schadelijk zijn voor de longen) en vreet lak, gummi noch kunststof aan.

Verkrijgbaar in bussen van 1 liter (met of zonder verstuiver) of 25 liter.

HET MIDDEL BIJ UITSTEK OM UW HOUT OVER UW SCHAAFBANK TE DOEN GLIJDEN

Blue Star Office

Goed voor het milieu, verbeterde brandveiligheid, niet toxisch.

Vergeleken met diesel, heeft dit product verbeterde reinigingseigenschappen. Het is biologisch afbreekbaar en vernieuwbaar. Het is niet toxisch in bodem en water, het is niet irriterend voor de huid. Het geeft ook geen vervelende reuk.

In vergelijking met diesel, moet het verbruik met 75-80% beperkt worden d.m.v. oliedruppelregelkranen.

Opgelet: dit product kan lak en kunststoffen aanvreten. Niet in contact brengen met kogellagers.

Verkrijgbaar in bussen van 20 liter of vaten van 200 liter.

Lijm voor kantenaanlijmers

HENKEL LIJM IN ZAKKEN VAN 25 KG

Aanbevolen voor gebruik op Hebrock kantenaanlijmers.
 

Code Type Kleur
LSM.HA.0060.NA1 DORUS KS217 natur Beige (stand.)
LSM.HA.0060.NA1/T DORUS KS351 Transparant

BEVEL BOX

HOEKINSTELLINGEN SPELENDERWIJS

Wat kan het leven soms eenvoudig zijn. Jarenlang was het een hele karwei om bepaalde hoekinstellingen correct uit te voeren. Soms kwam er een gradenboog of een mal bij te pas.
Nu biedt een toverdoos de oplossing. De “Bevel Box” meet moeiteloos elke hoek en geeft een digitale uitlezing tot op 1/10 graad nauwkeurig.

Neem nu het juist schuin instellen van de geleider op een bandherzaag (zie foto). Het is de bedoeling deze geleider in een bepaalde hoek te krijgen t.o.v. het zaagblad. We plaatsen de Bevel Box op het uiteraard stilstaande zaagblad en drukken op “zero”. Dit wordt dus ons referentievlak. Nu plaatsen we de Bevel Box, die trouwens aan één zijde magnetisch is, op de geleider. Deze laten we dan manueel kantelen tot de juiste hoek. Deze is onmiddellijk afleesbaar tot op 1/10 graad precies. Eenvoudiger kan niet.

De Bevel Box heeft heel wat toepassingen, zoals b.v. het schuin positioneren van een cirkelzaag in een paneelzaag, of het onder hoek plaatsen van de werktafel t.o.v. een lintzaag.

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.