BANDZAAGBLADEN, ONZE SPECIALITEIT

Noblesse Benelux is steeds betrokken geweest bij alles wat de “bandzaag” betrof: bandzaagmachines, bandzaagbladen, slijpmachines voor bandzaagbladen, onderhoud van bandzaagbladen.

Als fabrikant van bandzaagbladen bieden wij u de beste Uddeholm 000staalkwaliteiten en zorgen wij voor de juiste oplossingen door de parameters van de bandzaagbladen aan uw werk aan te passen.

In 1976 stak onze firma van wal met een bandzagenservice, die zich over de jaren heen flink ontwikkeld heeft zowel naar wat de technologie betreft als inzake de service naar de klanten.
In onze moderne werkplaats treffen we de nieuwste Vollmer CNC-gestuurde machines aan: de natslijpmachines type CA, de automatische stelliteermachine type GPA200, de flankenslijpmachine type CBF en vooral de 3 richtcenters type RC, die volledig automatisch voor vlakheid en spanning van de bandzaagbladen zorgen. Een kwaliteit die manueel niet te bereiken valt.

Onze ophaaldienst heeft de naam zeer stipt te zijn en we maken er een punt van aan elke klant een service te bieden, aangepast aan zijn wensen en behoeften.

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.