ONDERHOUD & HERSTELLINGEN AAN UW MACHINE

Als eigenaar van een houtbewerkingsmachine bent u goed geplaatst om te weten dat uw machine een fantastisch werkinstrument is op voorwaarde uiteraard dat er af en toe ook wat aandacht besteed wordt aan het onderhoud. Het is echter begrijpelijk dat dit, in de drukte van elke dag, niet steeds evident is.

Om deze reden, en ook op vraag van vele klanten, bieden wij voor sommige merken de mogelijkheid van een preventief onderhoudscontract aan.

We voorzien in principe 2 bezoeken per jaar, maar er zijn ook formules mogelijk met 1 of met 3 bezoeken. De werkuren voor het onderhoud, de verplaatsings­onkosten, de smeermiddelen en de reinigingsproducten zijn inclusief. Eventuele reparaties of onderdelen zijn niet inbegrepen. De onderhoudswerkzaamheden zijn vastgelegd in een checklist, die door de onderhoudstechnieker gevolgd moet worden.

U kunt een contract ondertekenen voor hetzij één jaar, hetzij voor drie jaren. Het contract voor drie jaren biedt u volgende voordelen:

  • een vaste prijs gedurende 3 jaar
  • een korting van 5% op het jaarbedrag van het contract
  • een korting van 5% op de onderdelen gedurende de looptijd van het contract.

Wij zijn ervan overtuigd onze klanten hiermede een nog verbeterde service aan te bieden.

Een technisch probleem, defect, storing? Ons sterk technisch team staat garant voor de vlekkeloze uitvoering van technische interventies aan uw machine.

Onze diensten


VERHUIZINGSDIENST VERTICALE PANEELZAAG

Onze ploeg techniekers verhuist in één dag uw Striebig machines zowel intern (bij verhuis van het ene lokaal naar het andere binnen hetzelfde gebouw) als extern (bij verhuis van het ene gebouw naar het andere).


ONDERHOUD & HERSTELLINGEN AAN UW MACHINE

Als eigenaar van een houtbewerkingsmachine bent u goed geplaatst om te weten dat uw machine een fantastisch werkinstrument is op voorwaarde uiteraard dat er af en toe ook wat aandacht besteed wordt aan het onderhoud.


BANDZAAGSERVICE

Je kan er moeilijk naast kijken: de trend naar uitbesteding van het bandzaagonderhoud neemt onweerstaanbaar toe. Nog niet zo lang geleden hield elke houthandel en schaverij er nog een eigen bandzagenslijperij op na.


AFDRAAIEN ZAAGWIELEN

De velgen van zaagwielen zijn niet vlak, maar vertonen een bepaalde welving. De spanning in de bandzaagbladen wordt zodanig gelegd dat de grootste spanning overeenkomt met het hoogste punt van de zaagwielvelgen. Zo blijven de bandzaagbladen stabiel op de wielen lopen.

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.