verticale paneelzaag STRIEBIG

VERTICALE PANEELZAAG

Wist u dat Ludwig Striebig de uitvinder is van de verticale paneelzaag? Deze Zwitserse schrijnwerker vroeg in 1961 een octrooi aan m.b.t. een “Toestel voor het zagen en verzagen van grote panelen voor de bouw”. Op een uiterst eenvoudige manier loste hij het probleem van het zagen van grootformaatplaten op: hij zette de platen gewoon rechtop i.p.v. normaal horizontaal. Enorme plaatswinst en gemakkelijke handling waren het resultaat.

STRIEBIG

Sindsdien heeft de firma Striebig zich – met veel succes trouwens – uitsluitend gewijd aan de fabricatie van verticale paneelzagen. Deze strategie berust op de overtuiging dat enkel de concentratie op het essentiële, in dit geval de verticale paneelzaag, kan leiden tot een product van een uitzonderlijke kwaliteit.

Reeds meer dan 50 jaar heeft Striebig zijn voorsprong consequent verder uitgebouwd. De verticale paneelzaag modellen Compact, Standard, Evolution en Control benaderen steeds meer de perfectie. De nauwkeurigheid tot op 1/10 mm is geen loze belofte.
De kwaliteit van Striebig is legendarisch: zowel de grote stabiliteit van de machines, als hun prachtige afwerking en optimale gebruiksvriendelijkheid zijn overtuigende verkoopsargumenten.

Daarenboven bieden wij, als invoerder, een totale service: installatie, onderhoud, grote voorraad onderdelen, verhuizing, revisie, enz. door ervaren en goedgeschoolde techniekers.
Laat u overtuigen door een goede demonstratie van de verticale paneelzaag in onze toonzaal.

HM-cirkelzaagbladen voor Striebig.

Noblesse Benelux kan prat gaan op continuïteit in de relaties met zijn leveranciers. De meeste vertegenwoordigingen zijn reeds tientallen jaren bij ons ondergebracht

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.