KOHLBACHER bandzaagslijpmachines

BANDZAAGSLIJPMACHINES

Vrij snel kregen de Shark machines bekendheid op de markt. Het spreekt dat de dagelijkse ervaring in de eigen slijpdienst een enorme stimulans was om naar steeds betere slijpmachines te streven.

Zo is KOHLBACHER uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in deze nichemarkt. Nu heeft dit bedrijf een fraai assortiment aan slijpmachines in de aanbieding, gaande van de meest eenvoudige tot de meest geavanceerde. Voor elk budget biedt deze fabrikant een oplossing. De basisversies zijn zo volledig dat er nauwelijks nog opties moeten voorgesteld worden.

De Shark topmodellen zijn CNC-gestuurd en beschikken uiteraard over een natslijpinrichting. Afhankelijk van het type blijven de meeste gevoelige machinedelen tegen slijpstof en koelmiddel beschut achter een wand in de machine. De bediening geschiedt via een aanraakscherm. Tot 999 tandvormen kunnen opgeslagen worden. Tandvormen kunnen vrij geprogrammeerd worden.

KOHLBACHER

De Beierse firma KOHLBACHER werd opgericht in 1992 en heeft zich vrij snel gefocust op bandzaagbladen. Dit heeft niet alleen geleid tot de productie van bandzaagbladen met bijhorende slijpservice, maar ook tot het zelf ontwerpen en fabriceren van slijpmachines voor deze bandzaagbladen.

Noblesse Benelux kan prat gaan op continuïteit in de relaties met zijn leveranciers. De meeste vertegenwoordigingen zijn reeds tientallen jaren bij ons ondergebracht

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.