Vochtigheidsmeters

OPLOSSINGEN VOOR VOCHTMETINGEN

Reeds meer dan 50 jaren is Noblesse Benelux invoerder van de bekende Protimeter vochtigheidsmeters. Dit assortiment is vooral gericht op toepassingen in de bouw en op metingen in de houtnijverheid.  Protimeter maakt nu deel uit van Amphenol Corporation.

De Protimeter toestellen helpen vocht te detecteren en/of het vochtgehalte te meten. In de bouw zijn de vochtmeters er tevens op gericht om een diagnose te stellen van de vochtproblemen. Is een vochtplek b.v. het gevolg van infiltratie of integendeel van condensatie?

Detectie van lekkages en vochtproblemen in een vroeg stadium is van onschatbare waarde om grotere problemen te voorkomen. De draagbare vochtmeters van het merk Protimeter bieden professionele, hoogkwalitatieve, nauwkeurige en gemakkelijk te gebruiken oplossingen voor deze toepassingen.

Noblesse Benelux verdeelt de toestellen o.a. ook via een netwerk van wederverkopers.

Bezoek onze Protimeter webshop.

U ontdekt een schat aan gegevens en kunt diverse interessante documenten downloaden.

Klik hier om de algemene Protimeter folder te raadplegen of downloaden.

 
 

Lees meer: Vochtigheidsmeters

  • Hits: 4844

Bandzaagbladen, onze specialiteit

BANDZAAGBLADEN, ONZE SPECIALITEIT

Noblesse Benelux is steeds betrokken geweest bij alles wat de “bandzaag” betrof: bandzaagmachines, bandzaagbladen, slijpmachines voor bandzaagbladen, onderhoud van bandzaagbladen.

Als fabrikant van bandzaagbladen bieden wij u de beste Uddeholm 000staalkwaliteiten en zorgen wij voor de juiste oplossingen door de parameters van de bandzaagbladen aan uw werk aan te passen.

In 1976 stak onze firma van wal met een bandzagenservice, die zich over de jaren heen flink ontwikkeld heeft zowel naar wat de technologie betreft als inzake de service naar de klanten.
In onze moderne werkplaats treffen we de nieuwste Vollmer CNC-gestuurde machines aan: de natslijpmachines type CA, de automatische stelliteermachine type GPA200, de flankenslijpmachine type CBF en vooral de 3 richtcenters type RC, die volledig automatisch voor vlakheid en spanning van de bandzaagbladen zorgen. Een kwaliteit die manueel niet te bereiken valt.

Onze ophaaldienst heeft de naam zeer stipt te zijn en we maken er een punt van aan elke klant een service te bieden, aangepast aan zijn wensen en behoeften.

Lees meer: Bandzaagbladen, onze specialiteit

  • Hits: 4380

Bandoclean

BANDOCLEAN

VOOR DE SMERING EN REINIGING VAN BANDZAAGBLADEN

Goed voor het milieu, verbeterde brandveiligheid, niet toxisch.

Vergeleken met diesel, heeft dit product verbeterde reinigingseigenschappen. Het is biologisch afbreekbaar en vernieuwbaar. Het is niet toxisch in bodem en water, het is niet irriterend voor de huid. Het geeft ook geen vervelende reuk.

In vergelijking met diesel, moet het verbruik met 75-80% beperkt worden d.m.v. oliedruppelregelkranen.

Opgelet: dit product kan lak en kunststoffen aanvreten. Niet in contact brengen met kogellagers.

Verkrijgbaar in bussen van 20 liter of vaten van 200 liter.

Download hier de veiligheidsfiche van dit product.

Lees meer: Bandoclean

  • Hits: 5643

Ambassador

AMBASSADOR SR-Super

HET MIDDEL BIJ UITSTEK OM UW HOUT OVER UW SCHAAFBANK TE DOEN GLIJDEN

Ambassador is bovendien roestwerend en waterafstotend, vandaar uiterst geschikt om uw machines en gereedschappen doeltreffend te beschermen.

Dit product is onschadelijk voor uw gezondheid (inslikken kan evenwel schadelijk zijn voor de longen) en vreet lak, gummi noch kunststof aan.

Verkrijgbaar in bussen van 1 liter (met of zonder verstuiver) of 25 liter.

Lees meer: Ambassador

  • Hits: 6192
  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.