LIGNA 2023 - HANNOVER - 15 t/m 19-05-2023

Het Noblesse team verhuist voor een week naar Hannover.

Wij zullen u graag verwelkomen op het belangrijkste evenement voor de houtverwerkende industrie wereldwijd, de Ligna vakbeurs 2023.

Alle vooraanstaande spelers - ook de fabrikanten van houtbewerkingsmachines voor wie Noblesse als verdeler opereert - zullen er hun bestaande machines en nieuwste ontwikkelingen in de kijker zetten.

De partners van Noblesse zijn verspreid over de hallen 12, 25 en 27, de horizontale en verticale boomzagen, kantrechtbanken en meerbladzagen van Mebor staan zelfs in openlucht (FG L50).

Indien U graag meer informatie bekomt over een specifieke machine, verzoeken wij u vriendelijk met ons contact op te nemen om een afspraak te maken op de stand van uw keuze.

Mocht u nog niet over toegangskaarten beschikken, dan kunnen wij u misschien nog helpen. Deze zijn te verkrijgen onder de vorm van "links", waarmee u zich vooraf kunt registreren. Dit ticket verschaft u toegang tot de Ligna.

U kan ons uw aanvraag doorsturen per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de mate van het mogelijke sturen wij u de gevraagde links toe. 

Adres:
Messegelände
30521 Hannover
DUITSLAND

Openingsuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u

Hopelijk tot dan!

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.