MACMAZZA OPDEELZAGEN

OPDEELZAGEN

Halfslachtige oplossingen worden niet weerhouden en zo komt het dat bij Macmazza dikwijls basiscomponenten, zowel mechanische als elektronische, voor alle modellen dezelfde zijn.

Het instapmodel bij deze fabrikant is de TS90 met zaaghoogte 82 mm en zaaglengte 4300 mm. Het andere erg populaire type is de Top Saw met zaaghoogte 108 mm en zaaglengte 4300 mm. Beide modellen nemen, in verhouding met hun zaagcapaciteit, weinig plaats in beslag.Macmazza is ook bekend vanwege zijn originele oplossingen. Een specialiteit is b.v. de hoekopstelling van een opdeelzaag met een afkortzaag. Stroken, die van de opdeelzaag komen, kunnen meteen afgekort worden in tabletten.

Nog een mooie vondst is de gebrevetteerde draaitafel in luchtkussenuitvoering. Deze is bedoeld om de "bottleneck" in de handling van de platen aan de voorkant van de opdeelzaag weg te nemen. Het optimalisatieprogramma legt immers dikwijls complexe en veelvuldige rotaties van platen op.

Origineel is ook het gebrevetteerde platenmagazijn type "Piero", dat het laden/ontladen/parkeren van de platen extreem vereenvoudigt en het gebruik van een heftruck vermijdt.

Heel praktisch is het pneumatisch snelwisselsysteem voor de zaagbladen.

Macmazza heeft steeds het technologisch topniveau nagestreefd. Deze doelstelling werd tegelijk verzoend met het hoogste bedieningsgemak. Verrassende productiecijfers en de hoogste betrouwbaarheid zijn verdere eigenschappen van deze machines.

Deze machines blinken ook uit met hun eenvoudige, zeer toegankelijke software, met een zefdiagnoseprogramma dat de klant bijstaat en storingen visueel aanduidt, en met een verbazende onderhoudsvriendelijkheid. Uiteraard voorziet Macmazza naast de uitvoeringen voor houten platen, eveneens modellen voor aluminium en kunststof.

MACMAZZA

Macmazza (Pesaro, Italië) is sinds 40 jaar producent van kwaliteitsopdeelzagen, robuust, bedrijfszeker en uitgerust met flexibele technologie. Zoals vele van onze fabrikanten, heeft Macmazza zich gespecialiseerd in één enkel product, in dit geval de opdeelzaag.

Anekdotisch kunnen we vertellen dat Macmazza, als eerste fabrikant van opdeelzagen, in 1989 reeds, zijn machines heeft uitgerust met wat men toen de 'IBM compatibele personal computer' noemde. De huidige PC's zijn sindsdien uiteraard geëvolueerd en Macmazza biedt ze nu reeds aan met Windows 10 aan boord.

Noblesse Benelux kan prat gaan op continuïteit in de relaties met zijn leveranciers. De meeste vertegenwoordigingen zijn reeds tientallen jaren bij ons ondergebracht

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.