Mebor HORIZONTALE BOOMZAGEN

HORIZONTALE BOOMZAGEN

Opgericht in 1982, heeft MEBOR zich opgewerkt als de onbetwiste specialist van de horizontale bandzaag voor het zagen van stammen. Niet verwonderlijk dat dit bedrijf zo'n inventieve systemen aanbiedt, als je weet dat de familie Mesec voordien zelf gedurende 10-tallen jaren een zagerij heeft uitgebaat.

Het vernuftig MEBOR-systeem maakt het mogelijk een boomzaag door één persoon te laten runnen. Tijdens de automatische werking kan deze persoon b.v. ook nog planken stapelen. Het feit dat de zaag bij de retourbeweging het gezaagde stuk voor zich uit schuift, geeft de verdere handling vleugels.

Mebor

MEBOR reikt op deze wijze aan de kleinere zagerijen, voor een zeer beperkte investering,  uitstekende oplossingen aan. Een rendabele uitbating blijft uiteraard steeds de doelstelling. Deze Sloveense fabrikant telt intussen reeds 1700 klanten over de hele wereld, en staat bekend voor zijn hoogstaande kwaliteit en betrouwbare en klantvriendelijke service.

Op deze wijze produceert MEBOR horizontale bandzagen met zaagwieldiameter variërend van 800 mm tot 1400 mm. We vinden deze machines terug zowel in kleinschalige toepassingenbij boseigenaren, bosexploitanten, landbouwers, mobiele zagerijen, als in professionele houtzagerijen.

Ervaring troef dus bij MEBOR. Niet verwonderlijk als je weet dat Slovenië het 3de meest beboste land is van Europa.

 
 

Noblesse Benelux kan prat gaan op continuïteit in de relaties met zijn leveranciers. De meeste vertegenwoordigingen zijn reeds tientallen jaren bij ons ondergebracht

  • Industriepark
  • Neringstraat 2
  • 1840 Londerzeel, België
  • 00-32-52-30.09.81
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.