noblesse logo

 

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer

De GT800 is een compacte CNC boormachine voor het verticaal en horizontaal boren (incl. rijboringen en scharnierboringen) en optioneel groeven trekken in panelen. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Heel toegankelijke CNC.
De CNC-programmering is heel eenvoudig en intuïtief. De machine is uitgerust met een aanraakscherm. Optioneel kunnen programma's gemaakt worden op een kantoor PC.
De optionele paneellengtedetector zorgt voor een compensatie van eventuele verschillen tussen de werkelijke paneellengte en de geprogrammeerde lengte, zodat een perfecte assemblage mogelijk blijft.

Onderhoud.
De speciale design van de bewerkingsunit verzekert een constante smering. Zo wordt de levensduur van deze unit tot 5 maal langer dan de andere bewerkingsunits op de markt.
Het paneel wordt automatisch schoongemaakt met borstels gemonteerd op de neerhoudklemmen. Daarenboven zorgen de borstels voor een net werkvlak, zodat de verwerkte panelen zuiver en krasvrij blijven.

Werking.
De insteltijd is gelijk aan nul. Alle boorbewerkingen gebeuren in één werkcyclus. De 4 verticale spindels in lijn, zowel in de X-as als in de Y-as, maken het mogelijk twee koppelgaten te maken in één bewerking.
Boren vanaf de bovenzijde betekent dat alle referentiepunten zich aan de onderkant van het paneel bevinden, m.a.w. alle mogelijke fouten worden verborgen binnenin de kast.

Technische gegevens.
Er zijn 7 verticale spindels en 1 + 1 horizontale voor boringen vooraan en achteraan.
In de breedte is de boorcapaciteit met elke spindel 800 mm. De max. paneeldikte bedraagt 50 mm. De snelheid van de asbewegingen is max. 25 m/min.

Verdere opties.
Een zaagbladunit voor de groeven, een 12" aanraakscherm en tele-assistentie vanuit de fabriek. Reeds vermeld: programmeren op kantoor-PC en paneellengtedetector.
Uiteraard kan de bewerkingsunit verder uitgebreid worden met verticale en horizontale spindels. 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be