noblesse logo

STENNER, REEDS MEER DAN 60 JAAR DOOR NOBLESSE VERDEELD

Stenner heeft sinds meer dan 100 jaar zaagmachines ontworpen, gebouwd en geleverd, met actueel installaties in meer dan 120 landen. Deze firma heeft zich gespecialiseerd in oplossingen die gebruik maken van de bandzaagtechnologie. Zo is Stenner de onbetwiste marktleider geworden op het gebied van bandherzagen.

De vlakke-vloer-modellen van Stenner, welke geen funderingsput behoeven, zijn stuk voor stuk zware, professionele machines. De multirollengeleider, de zaagbladdrukgeleiders, het schuinzagen en het smeer- en reinigingsysteem getuigen van kwalitatief hoogstaande machines. Al deze bandherzagen zijn uitgerust met een pneumatische zaagbladspanning voor een vlot spannen en ontspannen van het bandzaagblad.

Stenner heeft echter ook speciale bandherzagen in de aanbieding. Zo is het aanbod aan varianten heel ruim te noemen:

  • met of zonder centreerinrichting
  • zaagwieldiameters: 914, 950, 1050, 1220 en 1370 mm;
  • individuele machines en twin-opstellingen (met 2 zagen);
  • normale en schuin instelbare zaagstaanders;
  • verticale en horizontale modellen.


Serviceverlening heeft de hoogste prioriteit. Noblesse Benelux heeft voor u in de aanbieding: ervaren herstellingsdienst, onderhoudscontracten, afdraaien van de zaagwielen, advies voor het zagen van moeilijke houtsoorten, frequentieregelaar voor een variabel toerental van het zaagblad, slijpdienst voor bandzaagbladen, enz.

U hebt ontgetwijfeld ook belangstelling voor de producten Bandoclean en Bevel Box.

Het model ST100R is meestal uit voorraad leverbaar en wij organiseren graag voor u zaagtests met uw eigen hout in onze werkplaatsen.

Lees het speciaal nummer van Noblesse Info over de "bandzagen".

Bezoek de website van deze fabrikant.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be