noblesse logo

HEBROCK KANTENAANLIJMERS, BEDRIJFSZEKERHEID TROEF

Het Duitse familiebedrijf HEBROCK werd opgericht in 1980. Het heeft zich met volle overgave gespecialiseerd in één product: de kantenaanlijmer. Hierbij gaat de focus volledig naar KMO-toepassingen en dus niet naar automatische productiestraten. Sindsdien staat HEBROCK bekend om zijn betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Sinds 2018 werkt Hebrock onder de paraplu van de “Altendorf Group”.

Het HEBROCK concept biedt eenvoudige, zeer snelle en stabiele omstellingen en bediening. Alle machines zijn standaard uitgerust met PLC sturing, touchscreen, voorbereiding verwisselbare lijmbak en pneumatische verplaatsing van de freesgroep. Bovenliggende, onderhoudsvrije lijmbak, met mogelijkheid van een wissellijmbak voor b.v. het snel omwisselen van lijmkleur zonder lijmverlies, of het werken met PU lijm. Opwarmtijd: max. 6 min. Laserkanten aanbrengen behoort ook tot de mogelijkheden door het Airtronic systeem.

Alle machines beantwoorden aan dezelfde normen van kwaliteit, no-nonsensetechniek en eenvoud van regeling. Eigenlijk zijn deze "made in Germany" producten bedoeld om zorgeloos gebruikt te worden. Uiteindelijk is dit toch de wensdroom van elke klant?

Tijdens LIGNA 2019 werd het nieuwe gamma voorgesteld. Het spreekt voor zich dat deze “restyling” uitermate goed werd ontvangen.

Maak kennis met de meest eenvoudige en bedrijfszekere kantenaanlijmer op de markt. Deze machines staan permanent in onze showroom te Londerzeel en kunnen op afspraak volledig gedemonstreerd worden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Lijm voor kantenaanlijmers.

Bezoek de website van deze fabrikant.

Hebt u VRAGEN of SUGGESTIES … klik dan HIER.

 

Nieuws

Samenwerking Kastinterieur - Noblesse 28/10/2019

"Dankzij Noblesse kunnen we alle kasten in eigen beheer produceren."

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be