noblesse logo

EEN ONDERHOUDSCONTRACT VOOR UW STRIEBIG

Als eigenaar van een Striebig verticale paneelzaag bent u goed geplaatst om te weten dat uw machine een fantastisch werkinstrument is op voorwaarde uiteraard dat er af en toe ook wat aandacht besteed wordt aan het onderhoud. Het is echter begrijpelijk dat dit, in de drukte van elke dag, niet steeds evident is.

Om deze reden, en ook op vraag van vele klanten, bieden wij onze Striebig-gebruikers de mogelijkheid van een preventief onderhoudscontract aan.
We voorzien in principe 2 bezoeken per jaar, maar er zijn ook formules mogelijk met 1 of met 3 bezoeken. De werkuren voor het onderhoud, de verplaatsings­onkosten, de smeermiddelen en de reinigingsproducten zijn inclusief. Eventuele reparaties of onderdelen zijn niet inbegrepen. De onderhoudswerkzaamheden zijn vastgelegd in een checklist, die door de onderhoudstechnieker gevolgd moet worden.

U kunt een contract ondertekenen voor hetzij één jaar, hetzij voor drie jaren. Het contract voor drie jaren biedt u volgende voordelen:

  • een vaste prijs gedurende 3 jaar
  • een korting van 5% op het jaarbedrag van het contract
  • een korting van 5% op de onderdelen gedurende de looptijd van het contract.

Wij zijn ervan overtuigd onze klanten hiermede een nog verbeterde service aan te bieden.

 

 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be