noblesse logo

EEN ONDERHOUDSCONTRACT VOOR UW STRIEBIG

Als eigenaar van een Striebig verticale paneelzaag bent u goed geplaatst om te weten dat uw machine een fantastisch werkinstrument is op voorwaarde uiteraard dat er af en toe ook wat aandacht besteed wordt aan het onderhoud. Het is echter begrijpelijk dat dit, in de drukte van elke dag, niet steeds evident is.

Om deze reden, en ook op vraag van vele klanten, bieden wij onze Striebig-gebruikers de mogelijkheid van een preventief onderhoudscontract aan.
We voorzien in principe 2 bezoeken per jaar, maar er zijn ook formules mogelijk met 1 of met 3 bezoeken. De werkuren voor het onderhoud, de verplaatsings­onkosten, de smeermiddelen en de reinigingsproducten zijn inclusief. Eventuele reparaties of onderdelen zijn niet inbegrepen. De onderhoudswerkzaamheden zijn vastgelegd in een checklist, die door de onderhoudstechnieker gevolgd moet worden.

U kunt een contract ondertekenen voor hetzij één jaar, hetzij voor drie jaren. Het contract voor drie jaren biedt u volgende voordelen:

  • een vaste prijs gedurende 3 jaar
  • een korting van 5% op het jaarbedrag van het contract
  • een korting van 5% op de onderdelen gedurende de looptijd van het contract.

Wij zijn ervan overtuigd onze klanten hiermede een nog verbeterde service aan te bieden.

 

 

Nieuws

Samenwerking Kastinterieur - Noblesse 28/10/2019

"Dankzij Noblesse kunnen we alle kasten in eigen beheer produceren."

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be