noblesse logo

In het jaar 2000, om het nieuwe millennium aan te vatten, heeft ons bedrijf een nieuw logo in gebruik genomen dat vandaag nog niets aan actualiteit heeft ingeboet. Misschien past een woordje uitleg bij de betekenis van dit logo.

“For Quality Solutions” heeft voor ons een duidelijke betekenis. “Quality” staat voor het feit dat wij, zoals in het verleden, kwalitatief hoogstaande producten en diensten willen aanbieden. Niet steeds de goedkoopste, maar wel de betere en bedrijfszekere! Met “Solutions” willen we duidelijk maken dat we niet zomaar machines, gereedschappen of diensten willen verkopen, maar eerder oplossingen, die de klant echt verder helpen. En dat dit gebeurt na een zorgvuldige analyse van de situatie, de behoeften en de doelstellingen van de klant.

Nog een woordje uitleg bij het grafisch gedeelte van het logo. Het standbeeldje van de ambachtsman met zaag en bijl is een trouwe vriend van ons bedrijf. Samen met 47 andere beelden, allemaal verschillende ambachten en beroepen, staat deze zager rond het park van de Kleine Zavel te Brussel. Sinds 1957 prijkt hij op al ons drukwerk. Hij toont u de ervaring en traditie van de firma.

In 2000 onderging hij een verjongingskuur door de toevoeging van een moderner element. In het gekleurde symbool zult u gemakkelijk de “N” van Noblesse lezen, maar ook het begrip verspaning dat we terugvinden in de twee uitsparingen in de vorm van tanden.

 

Nieuws

Samenwerking Kastinterieur - Noblesse 28/10/2019

"Dankzij Noblesse kunnen we alle kasten in eigen beheer produceren."

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be