noblesse logo

 
Ervaring, traditie, specialisatie, service. Allemaal trefwoorden waarin wij onszelf herkennen. Zullen we u ons bedrijf even in een paar woorden voorstellen?

NOBLESSE BENELUX N.V. neemt als KMO met een 25-tal medewerkers sinds 1953 een aparte plaats in de sector houtbewerkingsmachines in. Als specialist in verschillende niches streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn, die kwaliteitsoplossingen aanbiedt. Uiteraard zijn advies en service hierbij belangrijke elementen.

Dankzij onze gunstige centrale ligging, tussen Brussel en Antwerpen, zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers. We heten u welkom op onze website, maar uiteraard ook in onze toonzaal op het industriepark van Londerzeel.
 

Specialiteiten:

 • wij zijn invoerder van topmerken inzake zaagmachines, kantenaanlijmers en slijpmachines;
   
 • we zijn heel erg bekend vanwege de Striebig verticale paneelzagen, de Hebrock kantenaanlijmers en de Stenner bandherzagen;
   
 • een belangrijke activiteit is onze complete bandzagenservice uitgerust met automatische richtcenters en CNC-gestuurde slijpmachines;
   
 • service betekent heel wat voor ons, zo bieden wij onderhoudscontracten aan voor de Striebig verticale paneelzagen en de Stenner bandherzagen.
   
 

Nieuws

Samenwerking Kastinterieur - Noblesse 28/10/2019

"Dankzij Noblesse kunnen we alle kasten in eigen beheer produceren."

Hebrock kantenaanlijmers in een nieuw kleedje - ontdek het vernieuwde gamma! 06/08/2019

Tijdens de “Ligna” beurs van 2019 introduceerde de “Altendorf Group” de nieuw generatie kantenlijmers van Hebrock, welke uitermate goed werden onthaald door het grote publiek.

Striebig verticaal opdeelcenter - model Control 09 wordt Control 18. NIEUW - OPTIMALISATIESOFTWARE 01/07/2019

Striebig lanceert sinds kort de “STRIEBIG CONTROL 18”. Met dit nieuwe model blijft Striebig zijn voorsprong nog verder uitbouwen.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be