noblesse logo

 
Ervaring, traditie, specialisatie, service. Allemaal trefwoorden waarin wij onszelf herkennen. Zullen we u ons bedrijf even in een paar woorden voorstellen?

NOBLESSE BENELUX N.V. neemt als KMO met een 25-tal medewerkers sinds 1953 een aparte plaats in de sector houtbewerkingsmachines in. Als specialist in verschillende niches streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn, die kwaliteitsoplossingen aanbiedt. Uiteraard zijn advies en service hierbij belangrijke elementen.

Dankzij onze gunstige centrale ligging, tussen Brussel en Antwerpen, zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers. We heten u welkom op onze website, maar uiteraard ook in onze toonzaal op het industriepark van Londerzeel.
 

Specialiteiten:

 • wij zijn invoerder van topmerken inzake zaagmachines, kantenaanlijmers en slijpmachines;
   
 • we zijn heel erg bekend vanwege de Striebig verticale paneelzagen, de Hebrock kantenaanlijmers en de Stenner bandherzagen;
   
 • een belangrijke activiteit is onze complete bandzagenservice uitgerust met automatische richtcenters en CNC-gestuurde slijpmachines;
   
 • service betekent heel wat voor ons, zo bieden wij onderhoudscontracten aan voor de Striebig verticale paneelzagen en de Stenner bandherzagen.
   
 

Nieuws

Jaarlijkse vakantie 11/07/2018

Wegens vakantie is ons bedrijf gesloten van maandag 16 juli tot en met vrijdag 27 juli 2018. Vanaf maandag 30 juli 2018 staan wij graag weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne en zonnige vakantie periode toe!

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

De MAGGI GT800, een heel betaalbare en flexibele CNC-boormachine met automatische doorvoer 18/01/2018

Nieuw in ons assortiment: de GT800 van MAGGI. De bewerkingsunit werkt vanaf de bovenzijde. Deze machine is een uitstekende keuze voor maximum flexibiliteit, de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be