noblesse logo

 
Ervaring, traditie, specialisatie, service. Allemaal trefwoorden waarin wij onszelf herkennen. Zullen we u ons bedrijf even in een paar woorden voorstellen?

NOBLESSE BENELUX N.V. neemt als KMO met een 25-tal medewerkers sinds 1953 een aparte plaats in de sector houtbewerkingsmachines in. Als specialist in verschillende niches streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn, die kwaliteitsoplossingen aanbiedt. Uiteraard zijn advies en service hierbij belangrijke elementen.

Dankzij onze gunstige centrale ligging, tussen Brussel en Antwerpen, zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers. We heten u welkom op onze website, maar uiteraard ook in onze toonzaal op het industriepark van Londerzeel.
 

Specialiteiten:

 • wij zijn invoerder van topmerken inzake zaagmachines, kantenaanlijmers en slijpmachines;
   
 • we zijn heel erg bekend vanwege de Striebig verticale paneelzagen, de Hebrock kantenaanlijmers en de Stenner bandherzagen;
   
 • een belangrijke activiteit is onze complete bandzagenservice uitgerust met automatische richtcenters en CNC-gestuurde slijpmachines;
   
 • service betekent heel wat voor ons, zo bieden wij onderhoudscontracten aan voor de Striebig verticale paneelzagen en de Stenner bandherzagen.
   
 

Nieuws

Prowood 2018 in Flanders Expo te Gent 25/09/2018

Met zowel een flinke voet in de eerste als in de tweede houtverwerking, bekleedt ons bedrijf een unieke plaats in de sector houtbewerkingsmachines. Lees het speciaal nummer van Noblesse Info.  

Hebrock zomeractie 01/08/2018

Als opkikker na het bouwverlof, bieden wij aan snelle beslissers een heel waardevol geschenk aan: een 2de verwisselbare lijmbak incl. stand. Lees verder.

Noblesse Benelux viert 65ste verjaardag 23/01/2018

Ons bedrijf werd in 1953 opgericht, eerst als de eenmanszaak "Albert Noblesse", later werd het "Noblesse Benelux N.V.". De onderneming telt zo'n 25 medewerkers.

Contacteer ons

NOBLESSE BENELUX NV
Industriepark - Neringstraat 2
BE - 1840 Londerzeel

Tel.: 00-32-52-30.09.81
Fax: 00-32-52-31.94.13
E-mail:info@noblesse.be